Grimaldi 7 , 8560 Moorsele 0479 39 14 56 vdmfprojects@telenet.be

Kom tot rust in uw poolhouse

Als u van plan bent een poolhouse in Moorsele of omstreken te plaatsen, dan kunt u altijd contact opnemen met VDMF Pool Projects. Dit bedrijf van zaakvoerder Franky plaatst dergelijke buitengebouwen in verschillende houtsoorten. Met zijn jarenlange ervaring heeft Franky voldoende expertise om een zwembadhuis vakkundig af te werken in verschillende stijlen.

Het hele jaar door genieten van uw poolhouse

Het is belangrijk om op tijd en stond te ontstressen. Een eigen zwembad met poolhouse is ideaal om na een drukke werkdag of werkweek even helemaal tot rust te komen. U kunt er lekker genieten van de zon met vrienden en familie. In het zwembadhuis zelf is het ook aangenaam vertoeven. Zo kunt u zelfs in de wintermaanden de dagelijkse sleur even ontsnappen met een goed boek en een warm drankje.

Voorzien van isolatie

VDMF Pool Projects voorziet uw poolhouse van isolatie als u dat nodig acht. Zo kunt u ook op koelere momenten zich steeds herbergen in de gezelligheid van een zwembadhuis. VDMF Pool Projects heeft veel aandacht voor de afwerking.  Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u nooit op slordigheden of oneffenheden hoeft te kijken.

Totaalproject

Als u op VDMF Pool Projects vertrouwt, voorziet het bedrijf uw zwembadhuis ook van ramen, deuren, verlichting, betegeling en alles wat erbij hoort.

Contact

Neem snel contact op met VDMF Pool Projects voor uw poolhouse in Moorsele en omgeving. Als u nog vragen heeft of u meer informatie wenst dan staat zaakvoerder Franky steeds klaar voor u. Het bedrijf installeert ook zwembaden en jacuzzi’s. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend.