Grimaldi 7 , 8560 Moorsele 0479 39 14 56 vdmfprojects@telenet.be

Uw partner in renovatie

U kunt een beroep doen op VDMF Pool Projects voor al uw renovaties. Van zolderinrichtingen tot badkamerrenovatie. Zaakvoerder Franky heeft al jaren ervaring en is dus een garantie op een goede afwerking. Daarbij gaat hij steeds aan de slag met kwalitatief materiaal waardoor u zeker kunt zijn van een duurzaam resultaat. VDMF Pool Projects doet deze werken in gans West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Renovatie: werking

Klant is koning. Bij VDMF Pool Projects kunt u terecht voor het plaatsen van (dak)vensters en luchtdicht afwerken. Afbraak van muren, plaatsen van isolatie. Plaatsen van valse wanden en plafonds enzo... 

Totaaloplossing

Elk project wordt schildersklaar afgeleverd, maar mocht u dat willen dan verzorgt VDMF Pool Projects ook nog eens de schilderwerken van uw ruimte. 

   

Badkamerrenovatie

Voor een totaalrenovatie van uw badkamer kunt u rekenen op VDMF Pool Projects. Franky vindt het zeer belangrijk om heldere afspraken te maken met u. Hij komt bij u langs en luistert naar wat er allemaal moet gebeuren. U vertelt uw wensen en verlangens en aan de hand daarvan maakt Franky een vrijblijvende offerte op afgestemd op uw budget. VDMF Pool Projects doet nagenoeg alles: afbraak, elektriciteit, schrijnwerk, betegeling en schilderwerk. Dat alles wordt uitgevoerd met de nodige expertise.

Maak een afspraak

Alles begint met een afspraak. Neem contact op met VDMF Pool Projects voor uw renovatie in Moorsele en omstreken. Als u een afspraak maakt komt Franky langs bij u om de situatie te bekijken en de ruimte op te meten. De offerte die hij opstelt is geheel vrijblijvend en gratis.